17 de junio de 2014

Layout "Festes amb Gràcia"

¡Hola!

Hoy os traigo el primer reto de este mes, que es el de kits de somni. Me propuse a mí misma hacer más retos y... no me he portado como debía.. jeje  Entre el trabajo y otros proyectos varios, se me ha ido de la cabeza. Así que esta semana he decidido que voy a hacer todos los retos que pueda :D

Este es el primero de ellos, una combinación de la plantilla y el color del mes que propone kits de somni!



Y esta es mi interpretación:



¡Feliz martes!




5 comentarios :

  1. Wooow Aida nena, quina interpretació més xula que has fet! i quina casualitat eh, que els colors de la roba que portàveu siguin precisament els del repte!!!??? hahaha. Molt bé això que t'has proposat! jo per ara, enganxada als reptes de les targetes que no paro de fer-ne! a veure si un dia d'aquests m'atreveixo amb un LO, que no sé si és pel format gran o què, que em fan una mica de respecte! Suposo que com tot, és posar-s'hi, oi? Ptnts del grossos wapi!

    ResponderEliminar
  2. jajajaja Ja veus Anna!! Quan vaig veure els colors dic... "no pot ser!" xD

    A mi també em feia respecte això dels LO... però t'hi poses un dia i et va sortint sol! Fixa't que a mi em passa ara amb les tarjetes... que no en faig masses i em fa més respecte que fer un álbum o un LO!! Com tot, és posar-se... De totes maneres ja saps com és això, que hi ha dies que no ve la inspiració i altres que et falten hores!!:)

    Petonassoss artista de les tarjetes!!!! ;)

    ResponderEliminar
  3. Bona interpretació! Gràcies per participar! :)

    ResponderEliminar